Prva sjednica Nadzornog odbora SNP

Kako se navodi, nadzorni odbor kontroliše upotrebu finansijskih sredstava i raspolaganje imovinom stranke na svim nivoima, kontroliše i potvrđuje godišnji izvještaj partije o materijalno-finansijskom poslovanju
1 komentar(a)
Velimir Golubović, Foto: Goran Malidžan
Velimir Golubović, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 30.05.2015. 15:39h

Nadzorni odbor Socijalističke narodne partije (SNP), koji kontroliše upotrebu njenih finansijskih sredstava i raspolaganje imovinom na svim nivoima, održao je danas prvu sjednicu, a najavljeno je da će dostaviti predlog mjera predsjedniku i Glavnom odboru iz oblasti koju prati.

“Danas je u Podgorici održana prva sjednica Nadzornog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore. Predsjednik Nadzornog odbora je Velimir Golubović a članovi su Slobodan Sekulić, Radoje Milić i Dojčilo Golubović”, saopšteno je iz SNP-a.

Kako se navodi, nadzorni odbor kontroliše upotrebu finansijskih sredstava i raspolaganje imovinom stranke na svim nivoima, kontroliše i potvrđuje godišnji izvještaj partije o materijalno-finansijskom poslovanju.

“Nadzorni odbor će dostaviti predlog mjera predsjedniku partije i Glavnom odboru iz oblasti koju prati i kontroliše kao nadzorni organ, sa posebnim osvrtom na analizu potrošenih sredstava za lokalne izbore iz maja 2014. Godine”, kaže se u saopštenju.

Bonus video: