Kotorski i plavski odbor predložili Pajovića za predsjednika

Na sjednici OO Kotor, Ćetković je kazala da Pozitivna trenutno radi na formiranju preostalih mjesnih odbora kako bi početkom jeseni bila zaokružena stranačka infrastruktura u tom gradu
1 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Savo Prelević
Darko Pajović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.05.2015. 18:04h

Opštinski odbori (OO) Pozitivne Crne Gore Kotor i Plav predložili su Darka Pajovića za predsjednika stranke na predstojećem Kongresu, koji će biti održan 7. juna.

Kako je saopšteno iz Pozitivne, članica Glavnog odbora (GO) po funkciji, kao predsjednik kotorskog odbora, biće Biljana Ćetković, a drugi kandidat za GO je Ranko Proroković.

Ispred plavskog odbora član GO po funkciji je Mehmed Markišić.

Odbori Kotora i Plava donijeli su odluku i o izboru delegata na predstojećem Kongresu, koji će i formalno biti potvrđeni posljednjeg dana maja, do kada i traje kandidacioni proces.

Na sjednici OO Kotor, Ćetković je kazala da Pozitivna trenutno radi na formiranju preostalih mjesnih odbora kako bi početkom jeseni bila zaokružena stranačka infrastruktura u tom gradu.

Predsjednik Odbora u Plavu, Mehmed Markišić, naglasio je da Pozitivna ponuditi program konkretnih ekonomskih mjera i rješenja, kojima će se omogućiti otvaranje novih radnih mjesta, oporavak privrede i turizma, kako bi se zaustavilo plansko iseljavanje stanovništva sa sjevera Crne Gore.

Bonus video: