SNP: Ne može se protestovati sa onima koji žele slabljenje opozicije

Potpredsjednica SNP-a Danijela Pavićević kazala je da su protesti legitimno i demokratsko sredstvo iskazivanja nezadovoljstva, naročito u situaciji u kojoj se danas nalazi Crna Gora
64 pregleda 10 komentar(a)
Danijela Pavićević, Foto: Facebook/SNP
Danijela Pavićević, Foto: Facebook/SNP
Ažurirano: 25.05.2015. 11:50h

Protestovati se ne može sa onima koji za svoj osnovni cilj imaju slabljenje opozicije, a ne smjenu režima, ocijenjeno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Funkcioner Demokratskog fronta, Andrija Mandić najavio je da će se uskoro znati datum i način organizovanja uličnih protesta, na kojima će taj politički savez tražiti od vlasti formiranje prelazne vlade i nove slobodne izbore i pozvao i ostale partije da se odluče jesu li za proteste.

Potpredsjednica SNP-a Danijela Pavićević kazala je agenciji Mina da su protesti legitimno i demokratsko sredstvo iskazivanja nezadovoljstva, naročito u situaciji u kojoj se danas nalazi Crna Gora.

S druge strane, smatra ona, nedavna dešavanja u opoziciji i nesporne namjere dijela medija i vladajućih struktura da stave pod kontrolu SNP i neke druge opozicione subjekte su evidentno propali.

"Toga moramo biti svjesni, jer se u proteste ne može ući sa onima koji za svoj osnovni cilj imaju slabljenje opozicije, a ne smjenu režima", zaključila je Pavićević.

Bonus video: