Podrška Krivokapićevoj politici nezavisnog SDP-a

"SDP-u nikada u ovih 25 godina nijesu drugi birali lidera i politiku. Zato i jesmo jedini četvrt vijeka na pravoj strani istorije", navodi se u zajedničkom saopštenju Bojadžića, Bralića, Vuksanovićeve i Stanića
23 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.05.2015. 17:30h

Politika nezavisnog SDP-a uživa ogromnu i ubjedljivu podršku koja je već učinjena javnom, a potvrđena je nedavno na najvišim organima partije - Predsjedništvu i Glavnom odboru SDP, navodi se u zajedničkom saopštenju predsjednika OO SDP Bijelo Polje Tufika Bojadžića, OO SDP Rožaje Izeta Bralića, OO SDP Kolašin Željke Vuksanović i OO SDP Cetinje Mirka Stanića.

Oni su reagovali na saopštenje izbornog štaba kandidata za predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Ivana Brajovića koji je pozvao aktuelnog predsjednika partije, Ranka Krivokapića, da pokaže "demokratski kapacitet i počne se navikavati na činjenicu da će, nakon Kongresa, ta stranka dobiti novog predsjednika".

"Posljednji primjer te podrške je podrška 95 odsto delegata iz Boke Kotorske za takvu politiku koju samo personifikuje Ranko Krivokapić. Ovakva ubjedljiva podrška nije napad na bilo koga već želja da SDP izađe jača i vitalnija nakon Kongresa. Kada se već govori o podršci kandidatu Brajoviću bilo bi dobro kada biste tačno saopštili koliku imate podršku u četiri grada koja ste obišli u posljednja dva dana - Bijelom Polju, Cetinju, Kolašinu i Rožajama. Ta podrška, jasno je, u istom je procentu kao u Boki Kotorskoj", navodi se u zajedničkom saopštenju.

Dodaju da politici nezavisnog SDP-a predstavlja čast sto nema podršku beogradske propagandne mašine cija je udarna pesnica "Informer"

"I o čijim prljavim ispadima i sijanju mržnje prema manjinskim narodima u Crnoj Gori bruji čitava Evropa. Članovima SDP nema jasnije poruke od toga. SDP će na Kongresu birati svog predsjednika kao što je to uvijek radio. SDP-u nikada u ovih 25 godina nijesu drugi birali lidera i politiku. Zato i jesmo jedini četvrt vijeka na pravoj strani istorije", zaključuje se u zajedničkom saopštenju Bojadžića, Bralića, Vuksanovićeve i Stanića.

Bonus video: