Izborni štab Ivana Brajovića: Krivokapić da pokaže demokratski kapacitet

z izbornog štaba Brajovića ocijenili su da u SDP-u niko ni za trenutak ne smije da pomisli da je važniji od partije
60 pregleda 29 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Biro za odnose sa javnošću
Ivan Brajović, Foto: Biro za odnose sa javnošću
Ažurirano: 17.05.2015. 13:09h

Izborni štab kandidata za predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Ivana Brajovića pozvao je aktuelnog predsjednika te partije, Ranka Krivokapića, da pokaže demokratski kapacitet i počne se navikavati na činjenicu da će, nakon Kongresa, ta stranka dobiti novog predsjednika.

Kako se navodi u saopštenju tog izbornog štaba, kandidati za predsjednika partije, umjesto zabavljanja javnosti o podrškama bilo kome, treba da u normalnoj demokratskoj atmosferi, rasterećenoj bilo kakvih tenzija, unutar partije, a ne u medijima, predstave svoj program, što, kako se dodaje, Brajović čini od samog početka.

„Pozivamo kandidata za predsjednika SDP-a, Ranka Krivokapića da pokaže demokratski kapacitet i da se polako počne navikavati na činjenicu da će ta partija, nakon Kongresa, dobiti novog predsjednika, jer svi dosadašnji kontakti koje sa našim članovima imamo na terenu na to ukazuju“, kaže se u saopštenju.

Iz izbornog štaba Brajovića ocijenili su da u SDP-u niko ni za trenutak ne smije da pomisli da je važniji od partije.

„Niti bilo ko, pa samim tim ni aktuelni predsjednik, smije da se ponaša po principu: ili sam ja predsjednik, ili partije neće biti. Predsjednici dolaze i prolaze, a SDP ostaje“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: