Bar: Lekić izložio programske osnove DEMOS-a

Poslanik Goran Danilović je akcentovao najvažnije izazove sa kojima se suočava DEMOS pa i cijela opozicija navodeći konkretne primjere teških deformacija u vođenju državne politike, od nepoštovanja zakona, ekonomskih promašaja sve do neregularnosti i zakonske nedorečenosti u oblasti izbornog procesa
6 komentar(a)
DEMOS Bar, Foto: Demos
DEMOS Bar, Foto: Demos
Ažurirano: 15.05.2015. 18:23h

Tokom susreta sa građanima Bara, predstavnici DEMOS-a na čelu sa predsjednikom Miodragom Lekićem su izložili programske osnove tog političkog subjekta sa posebnim osvrtom na neophodnost osmišljenih i jasnih odgovora kao neophodne alternative u aktuelnim uslovima katastrofalnog stanja u zemlji što najbolje ojećaju obespravljeni i osiromašeni građani.

"Pored detaljnog upoznavanja sa programskim načelima i javnim metodom rada DEMOS-a predsjednik Lekić je posebno ukazao na planirane dinamike daljeg javno odgovornog dijelovanja DEMOS-a kojima će ovaj već afirmisani politički subjekt još značajnije zauzeti mjesto u političkom životu zemlje", navodi se u saopštenju DEMOSA..

Poslanik Goran Danilović je akcentovao najvažnije izazove sa kojima se suočava DEMOS pa i cijela opozicija navodeći konkretne primjere teških deformacija u vođenju državne politike, od nepoštovanja zakona, ekonomskih promašaja sve do neregularnosti i zakonske nedorečenosti u oblasti izbornog procesa.

Pored Lekića i Danilovića o teškoćama sa kojima se sučavaju građani barske opštine govorio je i poslanik Zoran Miljanić.

"Tokom otvorenog razgovora više građana Bara je komentarisalo i postavljalo pitanja o nagomilanim problemima i nepravdama u opštini i zemlji pritom iskazujući interesovanje i podršku za dalje javno dijelovanje DEMOS-a. Iako je sastanak bio primarno planiran kao demokratska tribina i razmjena mišljenja, oko 50 građana, dakle dio prisutnih, je iskoristilo sastanak i kao mogućnost formalnog učlanjenja u DEMOS", ističu u partiji.

Bonus video: