SDP: Većina u predsjedništvu IGO za Krivokapićevu listu

23 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Ranko Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.05.2015. 19:58h

Lista kandidata za članove Glavnog odbora iz kvote Glavnog odbora Socijaldemokratske partije koju je predložio predsjednik Ranko Krivokapić, dobila je ubjedljivu većinu na Predsjedništvu, a kasnije i na Glavnom odboru SDP.

"Većinski su podržane i liste kandidata koje je predložilo Predsjedništvo SDP za članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je Glavni odbor SDP-a je na današnjoj sjednici osudio tabloid "Informer" zbog kako su naveli njegovog obračuna sa SDP i njenim uglednim članovima kako je ukazano i u zaključcima Evropskog parlamenta i Skupštine Crne Gore na posljednja dva sastanka.

"Glavni odbor je ukazao i na neprofesionalonost drugih medija koji su se uključili u kampanju protiv SDP-a. SDP je na današanjoj sjednici Predsjedništva i Glavnog odbora partije usvojila liste kandidata za Predsjednika SDP, članove Glavnog odbora sa liste GO i članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora. Na utvrđenoj lista kandidata za Predsjednika SDP koji će biti biran na VIII Kongresu su Ranko Krivokapić, Predsjednik SDP, Ivan Brajović, potpredsjednik SDP i Merdin Markišić, član GO SDP", saopšteno je iz SDP.

Bonus video: