NEOPHODNA USPJEŠNA SARADNJA SA MEDIJIMA

Anđela Peković imenovana za portparolku Demokrata

Ona se ovom prilikom zahvalila Predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću na ukazanom povjerenju i na pruženoj prilici i saopštila da će učiniti sve što je u njenim mogućnostima da na najbolji mogući način predstavi program, ciljeve i rad Demokrata u narednom periodu
359 pregleda 50 komentar(a)
Aleksa Bečić, Anđela Peković, Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Anđela Peković, Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 11.05.2015. 12:10h

Anđela Peković imenovana je za portparolku Demokratske Crne Gore.

Ona se ovom prilikom zahvalila Predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću na ukazanom povjerenju i na pruženoj prilici i saopštila da će učiniti sve što je u njenim mogućnostima da na najbolji mogući način predstavi program, ciljeve i rad Demokrata u narednom periodu.

Ona je dala riječ da će Demokrate uvijek biti dostupni i otvoreni za saradnju, te da je sigurna da će ta saradnja biti u interesu medija, Demokrata i cjelokupnog javnog mnjenja.

"Svjesna sam činjenice da mediji u crnogorskom društvu igraju značajnu ulogu, da kao sila imaju direktan uticaj na građane i kao dio društva koji neposredno formira preferencije, stavove, mišljenja građana. Uspješna saradnja sa medijima neophodna je kako bi se, samim tim, postigao i uspjeh Demokrata na političkoj sceni Crne Gore", kazala je portparolka Demokrata.

"Demokrate će insistirati da se poslenicima javne riječi dodijeli status službenih lica kako bi se povećao stepen njihove sigurnosti, posebno u svijetlu učestalih napada na javnu riječ, kao i da se Krivičnim zakonikom uvedu nova krivična djela radi prevencije napada na novinare. To će, pored ostalog, biti samo jedan mali doprinos Demokrata ostvarivanju medijskih sloboda u Crnoj Gori", istakla je Anđela Peković.

Anđela Peković, rođena je 08.11.1992. godine, u Nikšiću gdje je završila osnovnu školu, gimnaziju, kao i muzičku školu, odsjek klavir. Trenutno je na specijalističkim studijama Fakulteta političkih nauka, smjer Međunarodni odnosi. Osnovne studije na istom smjeru završila je sa prosjekom 9.7. Dobitnik je više nagrada kao izvanredan student. Tečno govori engleski i italijanski, a služi se i španskim, francuskim i njemačkim.

Preporučujemo za Vas