DF: UDBA sa šaptačkim brigadama vodi prljavu kampanju protiv opozicije

Predsjedništvo DF je, kako se navodi, upoznalo predsjednike OO sa opstrukcijama koje su imali u realizaciji kampanje za pripremu protesta, koje su odložile te aktivnosti za određeni period
100 pregleda 19 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Screenshot yotube
Demokratski front, Foto: Screenshot yotube
Ažurirano: 07.05.2015. 18:18h

Crnogorska UDBA, u strahu od protesta, vodi prljavu kampanju pokušavajući da unese razdor u opoziciju i da diskredituje opozicione lidere, saopšteno je na sastanku predsjedništva Demokratskog fronta (DF) sa čelnicima opštinskih odbora (OO) članica tog političkog saveza.

Na sastanku su, kako je saopšteno, detaljno dogovorene aktivnosti na sprovođenju terenske kampanje za pripremu protesta.

Navodi se da su predsjednici OO izložili svoje predloge, sugestije i ideje o modalitetima terenske kampanje, insistirajući na neposrednoj komunikaciji sa što većim brojem građana koje treba uvjeriti u odlučnost DF-a da se ovog puta, zajedno sa opljačkanim, obespravljenim i osiromašenim narodom, izbori za prve fer i slobodne izbore u Crnoj Gori.

"Predstavnici OO su upoznali rukovodstvo DF sa prljavom kampanjom koju vodi UDBA sa svojim šaptačkim brigadama pokušavajući da unese razdor u opoziciju i da diskredituje opozicione lidere, a sve u strahu od protesta, na koje režim nema odgovor", kaže se u saopštenju.

Predsjedništvo DF je, kako se navodi, upoznalo predsjednike OO sa opstrukcijama koje su imali u realizaciji kampanje za pripremu protesta, koje su odložile te aktivnosti za određeni period.

"Na kraju sastanka je konstatovana čvrsta riješenost, jedinstvo i spremnost svih organizacionih struktura da daju svoj doprinos motivaciji građana da se izbore za svoju slobodu u borbi koju će predvoditi DF, i u kojoj će biti mjesta za sve opozicione, slobodumne i hrabre ljude, organizacije i partije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: