Putinovi bajkeri dolaze u Bar

Članovi najvećeg motociklističkog kluba u Rusiji, kojima je Vladimir Putin jedan od počasnih predsjednika, u okviru proslave 70 godina pobjede nad fašizmom putuju od Moskve ka Berlinu gdje bi 9. maja trebalo da se provozaju sa ruskim zastavama
115 pregleda 67 komentar(a)
Noćni vukovi, Vladimir Putin, Foto: Beta/AP
Noćni vukovi, Vladimir Putin, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.05.2015. 05:57h

Ruski bajkeri "Noćni vukovi" predvodiće danas u Baru defile crnogorskih motociklista u okviru proslave Dana pobjede, koji organizuje NVO "Monterusija".

Članovi najvećeg motociklističkog kluba u Rusiji, kojima je Vladimir Putin jedan od počasnih predsjednika, u okviru proslave 70 godina pobjede nad fašizmom putuju od Moskve ka Berlinu gdje bi 9. maja trebalo da se provozaju sa ruskim zastavama.

U saopštenju "Monterusije" navodi se da će ta NVO pod pokroviteljstvom ruske ambasade i Federalne agencije za Zajednicu nezavisnih država, sunarodnike u inostranstvu i međunarodnu humanitarnu saradnju u naredna tri dana organizovati niz manifestacija u Baru, Budvi i Herceg Novom.

U okviru proslave Dana pobjede, u Baru će biti organizovan defile motociklista i centralna svečanost u Domu kulture, u Budvi koncert, dok će u Herceg Novom biti položen vijenac na memorijal žrtvama fašizma u uz učešće ambasadora Rusije, predstavnika opštine i jugoslovenskih i sovjetskih ratnih veterana.

Bonus video: