Nema nove konvencije DPS u Ulcinju

Opštinski odbor DPS Ulcinj sjutra veče će raspravljati o predsjedniku Opštinskog odbora, a prema informacijam "Vijesti" vjerovatno će biti reizbran doskorašnji predsjednik Ljora Nrekić
120 pregleda 8 komentar(a)
Ljoro Nrekić, Foto: Dps
Ljoro Nrekić, Foto: Dps
Ažurirano: 04.05.2015. 20:27h

Statutarna komisija DPS-a odbila je kao neosnovan zahtjev dijela članstva ulcinjskog Odbora da se ponovi Izborna konvencija zbog, kako su oni naveli u pismu čelnicima partije, brojnih netregularnosi.

To je "Vijestima" potvrdio politički direktor DPS-a Tarzan Milošević koji je rekao da komisija nije našla elemente koji bi upućiviali na zaključke da je bilo zloupotreba i neregularnosti.

Opštinski odbor DPS Ulcinj sjutra veče će raspravljati o predsjedniku Opštinskog odbora, a prema informacijam "Vijesti" vjerovatno će biti reizbran doskorašnji predsjednik Ljora Nrekić.

Dio članstva ulcinjskog DPS-a ustao je otvoreno protiv Nrekića i njegove politike pozivajući centralnu partije da učini nešto kako bi odbor ostao cjelovit.

Oni zamjeraju Nrekiću zbog toga što nije napravio koaliciju sa albanskim partijama za preuzimanje vlasti i za nepotizam.

Nrekić je ranije odbacio te zahtjeve rekavši da su optužbe protiv njega potpuno neistinite.

Bonus video: