Vladan Vučelić ostaje na čelu podgoričkog DPS-a

"Vučelić je članovima Odbora DPS-a Glavnog grada uputio zahvalnost na podršći i ukazanom povjerenju, ističući da će i u narednom periodu Odbor timski i posvećeno raditi na sprovođenju i afirmaciji politika koje u interesu građana zastupa Demokratska partija socijalista”, navodi se u saopštenju DPS-a
3 komentar(a)
Vladan Vučelić, Foto: Zoran Đurić
Vladan Vučelić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.04.2015. 18:52h

Predsjednik podgoričkog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Vladan Vučelić, ponovo je večeras izabran na tu funkciju.

Na prvoj sjednici novoizabranog sastava Odbora DPS-a Glavnog grada, koja je održana u staroj zgradi Vlade, a na kojoj se raspravljalo o izboru predsjednika, Vučelić je podržan jednoglasno.

“Nakon izbora, Vučelić je članovima Odbora DPS-a Glavnog grada uputio zahvalnost na podršći i ukazanom povjerenju, ističući da će i u narednom periodu Odbor timski i posvećeno raditi na sprovođenju i afirmaciji politika koje u interesu građana zastupa Demokratska partija socijalista”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Kako se dodaje, na sjednicama opštinskih odbora DPS-a Gradskih opština (GO) Golubovci i Tuzi, koje su održane u ponedjeljak, izabrani su predsjednici tih partijskih organizacija.

“Za predsjednika Opštinskog odbora DPS-a GO Golubovci jednoglasno je izabran Spaso Popović, dok je jednoglasnu podršku za predsjednika partije u GO Tuzi dobio Halil Duković”, precizira se u saopštenju.

Bonus video: