Milić prihvatio Dodikov poziv: Ide u Sarajevo na Peti sabor SNSD

Milić će imati bilateralne susrete sa delegacijom SNSD i Dodikom, predstavnicima Srpske napredne stranke, Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, Slovenačkih socijaldemokrata i Samostalne demokratske srpske stranke Hrvatske, kao i sa delegacijama drugih partija iz regiona koje su pozvane da prisustvuju Petom Saboru", navodi se u saopštenju SNP
9 komentar(a)
Srđan Milić, SNP, Foto: Zoran Đurić
Srđan Milić, SNP, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 24.04.2015. 13:56h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) Srđan Milić, odazvaće se pozivu Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske i predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata - SNSD i prisustvovati Petom Saboru SNSD, koji se održava u Sarajevu, 25. aprila 2015. godine, saopšteno je iz SNP.

Dodaje se da će se Milić tom prilikom obratiti Saboru.

"Na marginama ovog događaja u Istočnom Sarajevu, Milić će imati bilateralne susrete sa delegacijom SNSD i predsjednikom Dodikom, sa predstavnicima Srpske napredne stranke, Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, Slovenačkih socijaldemokrata i Samostalne demokratske srpske stranke Hrvatske, kao i sa delegacijama drugih partija iz regiona koje su pozvane da prisustvuju Petom Saboru", navodi se u saopštenju SNP.

Milić će biti gost na radnoj večeri koju priređuje Željka Cvijanović, predsjednica Vlade Republike Srpske.

Bonus video: