Bojanić: Nezavisni poslanici još nijesu dobili ni centa

Iz Skupštine Crne Gore “Vijestima” je odgovoreno da klubu nezavisnih poslanika mjesečno za plate savjetnika i stručnih saradnika pripada 2.300 eura
122 pregleda 9 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Savo Prelević
Mladen Bojanić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.04.2015. 19:19h

Skupština od decembra prethodne godine nije uplatila ni jedan jedini cent za klub samostalnih poslanika, osim plate sekretaru kluba koja je takođe kasnila nekoliko mjeseci, saopštio je šef tog kluba Mladen Bojanić.

Iz Skupštine Crne Gore “Vijestima” je odgovoreno da klubu nezavisnih poslanika mjesečno za plate savjetnika i stručnih saradnika pripada 2.300 eura.

“Iako na sredstva koje ste pomenuli imamo u potpunosti pravo, nadležne Skupštinske službe zasada nijesu izvršile svoje obaveze prema našem klubu, a za daljnja objašnjenja trebalo bi se obratiti generalnom sekretaru Skupštine Siniši Stankoviću”, saopšteno je iz tog kluba.

Razlog za ovakvu situaciju, navodi Bojanić, leži u činjenici da stručne službe Skupštine još uvijek nisu našle rješenje za sprovođenje ove odluke. “Iznos koji navodite (2.375 eura), jeste iznos koji po odluci Administarivnog odbora sljeduje klub sa 6 poslanika na mjesečnom nivou, ali do sada taj, niti bilo koji drugi iznos nije isplaćen”, rekao je Bojanić.

Bonus video: