Demokrate predale dokumenta za upis u registar

Kao ciljeve Demokrate navode i zaštitu prava manjina, poštovanje različitosti ,međunarodna saradnju i podsticanje bliske saradnje u regionu, ali Evropi i svijetu
75 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Aleksa Bečić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 21.04.2015. 17:34h

Partija Alekse Bečića Demokratska Crna Gora (Demokrate) predala je danas dokumenta za upis u registar političkih partija, saopšteno je iz te stranke.

U saopštenju Pres centra Demokrata navodi se da su se time “stekle sve neophodne zakonske pretpostavke za upis Demokratske Crne Gore (Demokrate) u registar političkih partija Crne Gore”.

Podsjeća se da su ciljevi Demokrata, između ostalog, eliminisanje vještački produkovanih podjela i pomirenje Crne Gore, ravnopravan položaj svih građana, vladavina prava, politička i pravna borba protiv korupcije i kriminala na svim nivoima.

Takođe i ubrzani i održivi privredni i ekonomski razvoj, ravnomjeran regionalni razvoj, smanjenje depopulacije i migracije stanovništva iz nerazvijenih sredina u gradove.

Kao ciljeve Demokrate navode i zaštitu prava manjina, poštovanje različitosti ,međunarodna saradnju i podsticanje bliske saradnje u regionu, ali Evropi i svijetu.

Bonus video: