Nudio se svima, uzeo ga Medojević: Medo mi je simpatičan

"Ekonomska situacija u ovom gradu je takva da je neophodno angažovanje svih političkih subjekata na rješavanju nagomilanih socijalnih problema, a novoformirani Inicijativni odbor PzP daće svoj puni doprinos postizanju cilja a to je stabilna i privredno jaka opština"
178 pregleda 42 komentar(a)
Munever Balota, Foto: Privatna arhiva
Munever Balota, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.04.2015. 17:02h

(PZP) osnovao je inicijativni odbor u Rožajama, a za koordinatora je izabran Munever Balota, koji je istu funkciju obavljao u Pozitivnoj, a nakon toga se nudio i Građanskom pokretu URA i Aleksi Bečiću.

Balota je na mjestu predsjednika OO Pozitivne bio nepuna dva mjeseca, a kako “Vijesti” saznaju u Pozitivnoj, sa te funkcije je smijenjen jer se “nudio svim partijama”, a primjećivan je i na skupovima Demokratske partije socijalista (DPS) i Bošnjačke stranke (BS).

Dnevne novine su u martu prenijele da Balota prelazi u URA, ali se to nije ostvarilo. Balota ipak jeste razgovarao sa predstavnicima URA, ali od saradnje nije bilo ništa. Balota se, kako je kazao izvor “Vijesti”, nudio i političkoj grupaciji Alekse Bečića.

Iz PZP-a je juče saopšteno da je formiran inicijativni odbor u Rožajama, a da je za koordinatora izabran Balota.

"Ekonomska situacija u ovom gradu je takva da je neophodno angažovanje svih političkih subjekata na rješavanju nagomilanih socijalnih problema, a novoformirani Inicijativni odbor PzP daće svoj puni doprinos postizanju cilja a to je stabilna i privredno jaka opština", saopšteno je juče iz partije Nebojše Medojevića.

Balota je “Vijestima” rekao da je od juče član PZP-a i da je tamo prešao zbog Medojevića.

“Od juče sam član Pokreta za promjene. Medo mi je simpatičan, prešao sam zbog njega. Ranije sam bio angažovan u Pozitivnoj gdje sam bio tri mjeseca”.

Na pitanje zašto je napustio Pozitivnu rekao je "da ne zna, donio je takvu odluku".

Upitan da li je i ranije bio negdje politički angažovan, odgovorio je potvrdno.

"Bio sam, ali ne bih o tome," rekao je Balota.

Bonus video: