Milić i Husović se dogovorili: SNP i BS da sarađuju gdje im se programi poklope

„Iskazano je obostrano zadovoljstvo da uprkos problemima koji su izraženi u funkcionisanju lokalnih samouprava, koaliciona vlast koju čine BS i SNP u Plavu uspijeva da sprovodi osnovne elemente koalicionog sporazuma“
54 pregleda 14 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Savo Prelević
Srđan Milić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.04.2015. 10:05h

Socijalistička narodna partija (SNP) i Bošnjačka stranka (BS) sarađivaće u oblastima u kojima se podudaraju njihove programske politike, dogovorili su se lideri Srđan Milić i Rafet Husović.

Kako se navodi u saopštenju SNP-a, Milić i Husović, na sastanku u Podgorici, razmijenili su mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori.

Navodi se da su sagovornici posebno analizirali saradnju dvije partije u proteklom periodu, na lokalnom i državnom nivou.

„Iskazano je obostrano zadovoljstvo da uprkos problemima koji su izraženi u funkcionisanju lokalnih samouprava, koaliciona vlast koju čine BS i SNP u Plavu uspijeva da sprovodi osnovne elemente koalicionog sporazuma“, kazali su iz SNP-a.

Husović i Milić su, kako se navodi, razgovarali o dinamici rješavanja i ostalih pitanja i realizacije projekata koji su predviđeni Sporazumom.

„Svjesni situacije u kojoj se nalazi Crna Gora i njeni građani, dogovoreno je da se obezbijedi zajednička saradnja u onim oblastima gdje postoji podudarnost programskih politika dvije partije“, saopštili su iz SNP-a.

Milić i Husović su ukazali da je u tom dijelu posebno važna saradnja poslaničkih klubova SNP i BS u parlamentu.

Bonus video: