SDP Tuzi: Smijenili smo Zlatičanin i podržali Krivokapića

92 pregleda 9 komentar(a)
Selman Adžović, Foto: Facebook
Selman Adžović, Foto: Facebook
Ažurirano: 14.04.2015. 21:38h

Odbor Socijaldemokratske partije u Gradskoj opštini Tuzi izglasao je nepovjerenje Andi Zlatičanin na današnjoj sjednici, na kojoj je podržana kandidatura Ranka Krivokapića za predsjednika te partije.

"1/3 članova Odbora GO Tuzi je zatražila sazivanje sjednice Odbora bivšoj predsjednici Zlatičanin. Kako ona inače već godinu dana ne saziva sjednice Odbora, 16 članova od 21 koliko čini Odbor je održalo sjednicu po dnevnom redu koji se zajedno sa zapisnikom dostavlja na uvid.

Dnevni red je jednoglasno usvojen i zaključci po tačkama su sastavni dio zapisnika. Odboru su prisustvovali svi odbornici SDP-a u Skupštini GO Tuzi, Ismet Đoković i Selman Adžović - nosilac izborne liste SDP u Tuzima", navodi se u reagovanju.

Zlatičanin je ranije demantovala informaciju da je održana sjednica, kazavši da se radi o neformalnom sastanku, jer kako tvrdi samo ona može sazvati sjednicu.

Odbor Gradske opštine Tuzi je izabrao delegate za Konvenciju Odbora Glavnog grada SDP Podgorica, a za novog predsjednika Odbora GO Tuzi izabran je odbornik Ismet Đoković, saopštilo je 16 članova Odbora.

Bonus video: