Srđa Popović novi generalni sekretar Pozitivne

Popović je naglasio da će Generalni sekretarijat svojim radom na najbolji način afirmisati politiku stranke
107 pregleda 8 komentar(a)
Srđa Popović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Srđa Popović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 08.04.2015. 14:25h

Srđa Popović izabran je za novog generalnog sekretara Pozitivne Crne Gore. On je na tom mjestu naslijedio Gorana Tuponju, šefa Kluba poslanika stranke u Skupštini Crne Gore.

Nakon izbora, Popović je kazao da će nastaviti da sprovodi politiku stranke kroz rad Generalnog sekretarijata, odnosno daljim unapređenjem resornih politika stranke.

On je istakao da će sa timom resornih sekretara posebnu pažnju posvetiti daljoj razradi ekonomskog programa u kojem će biti sadržana rješenja za nagomilane probleme u privredi.

Popović je naglasio da će Generalni sekretarijat svojim radom na najbolji način afirmisati politiku stranke, koja se zalaže za politički i ekonomski oporavak crnogorskog društva.

Srđa Popović je rođen 1967. u Podgorici, gdje je završio postdiplomske specijalisticke studije elektrotehnike na Univerzitetu Crne Gore. Zaposlen je u menadžmentu Crnogorskog Telekoma u sektoru tehnike. Aktivan je učesnik nekoliko strukovnih komora i član Upravnog odbora CCEE (Crnogorski centar energetske efikasnosti) i član IKCG (Inženjerska komora Crne Gore).

Iz Pozitivne je saopšteno da je Popović učesnik je velikog broja značajnih projekata, a kao član projektnih timova Deutsche Telekoma angažovan je na evropskim projektima iz oblasti energetske efikasnosti u tehnologiji i u zgradarstvu.

Bonus video: