Političari i nezavisni intelektualci pozivaju na protest u Zeti

"Zeta je epicentar afere "Koverat". I onaj ko je dao i onaj ko je uzeo koverat iz Zete su, i to je, ujedno, i razlog zbog kojeg se iz Zete i započinje realizacija Plana vaninstitucionalnog demokratskog djelovanja"
3519 pregleda 18 komentar(a)
Nakon protesta u Zeti pridružiće se protestu u centru Podgorice, Foto: Demokratska Crna Gora
Nakon protesta u Zeti pridružiće se protestu u centru Podgorice, Foto: Demokratska Crna Gora

Lideri Demokratske Crne Gore, Demosa, Crnogorske i nezavisni intelektualci organizovaće protest-razgovor sa građanima Zete, u subotu, 16. februara u KIC-u Zeta, sa početkom u 15 časova.

"U cilju osnaživanja protestnog skupa koji će se održati u 16. februara u Podgorici, Aleksa Bečić (Demokrate), Miodrag Lekić (Demos), Vladimir Pavićević (Crnogorska), nezavisni intelektualci i ljudi koji su u prethodnim izbornim procesima prošli torturu od strane kriminalnih DPS struktura organizovaće protest-razgovor sa građanima Zete. Zeta je epicentar afere "Koverat". I onaj ko je dao i onaj ko je uzeo koverat iz Zete su, i to je, ujedno, i razlog zbog kojeg se iz Zete i započinje realizacija Plana vaninstitucionalnog demokratskog djelovanja. Realizacija Plana vaninstitucionalnog djelovanja nastavlja se u Podgorici, gdje će se lideri triju subjekata, nezavisni intelektualci i žrtve progona od strane DPS-a, nakon događaja u Zeti, zajedno sa okupljenim građanima, pridružiti građanskom protestu u Podgorici. Gotov je! Ne boj se", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Bonus video: