Pozitivna formirala opštinski odbor u Ulcinju

"Pozitivna će djelovati u pravcu razvoja turizma, poljoprivrede,kulture i sporta,kao i drugih ključnih oblasti koje mogu omogućiti brži ekonomski oporavak i razvoj grada"
7 komentar(a)
Fuad Lamežević, Foto: Pozitivna Crna Gora
Fuad Lamežević, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 05.04.2015. 15:18h

Fuad Lamežević izabran je za predsjednika novoosnovanog Opštinskog odbora (OO) Pozitivne Crne Gore u Ulcinju, saopšteno je iz te partije.

Lamežević je kazao da je Pozitivna stranka koja se neće „udvarati“ ni jednoj političkoj opciji, već da će voditi računa o svim građanima bez obzira na vjersku, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost.

"Politika stranke koja nije pristajala na bilo kakve pritiske bilo kog centra moći će biti očuvana, jer je to jedini način da se direktno reprezentuju potrebe građana a ne ovog ili onog lobija, krupnog kapitala, ili pak vladajućih stranaka koje su zagledane iskljčuvo u svoje interese i benificije", poručio je Lamežević.

Lamežević je, govoreći o budućem programu djelovanja OO, naveo da će odbor raditi na jačanju i širenju partijske infrastrukture, tako što će formirati mjesne odbore na teritoriji cijelog grada.

"Pozitivna će biti otvorena za saradnju kako sa građanima tako i sa organima lokalne uprave, u cilju efikasnijeg rješavanja problema grada, kojih je na pretek, i uvijek će kritikovati loše odluke od koje god vlasti da dolaze, uz konkretno nuđenje rješenja problema", kazao je on.

Član OO, Nikola Bartićević, ukazao je na socijalne probleme u opštini i napomenuo da će Pozitivna, kao stranka socijalne pravde i jednakosti, biti usmjerena ka iznalaženju rješenja za socijalno najugroženije.

"Pozitivna će djelovati u pravcu razvoja turizma, poljoprivrede,kulture i sporta,kao i drugih ključnih oblasti koje mogu omogućiti brži ekonomski oporavak i razvoj grada", poručio je Batrićević.

Prema njegovim riječima, naredne aktivnosti OO biće usmjerene u pravcu jačanja infrastrukture i sagledavanja komunalnih problema sa kojima se građani Ulcinja susreću, kao i načina na koji se mogu riješti, a što će, kako je naveo, raditi u komunikaciji sa građanima sa cijele teritorije opštine.

Bonus video: