SDP Mojkovac: I nakon Kongresa bićemo posvećeni istim vrijednostima

"Sigurno je da će nakon Kongresa, SDP i dalje biti posvećena vrijednostima građanske, multietničke i evroatlantske Crne Gore, koje su nas učinile jedinim političkim subjektom koji je u prethodnih četvrt vijeka na pravoj strani istorije"
8 komentar(a)
SDP logo, Foto: Sdp.co.me
SDP logo, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 04.04.2015. 19:44h

Socijaldemokratska partija (SDP) će i nakon predstojećeg Kongresa ostati posvećena vrijednostima koje su je činile jedinim političkim subjektom koji je uvijek bio na pravoj strani istorije, poručio je predsjednik Opštinskog odbora te partije u Mojkovcu, Milan Popadić.

OO SDP je na današnjoj Konvenciji izabrao delegate za predstojeći, sedmi po redu, Kongres te partije.

U saopštenju SDP-a se navodi da je na Konvenciji jednoglasno iskazana puna podrška opredijeljenju partije da sa više kandidata za predsjednika pokaže puni demokratski kapacitet.

"Posebno je istaknuto uvjerenje da će dešavanja na predstojećem Kongresu pomoći da se partija još snažnije pozicionira na političkoj sceni Crne Gore", navodi se u saopštenju.

"Sigurno je da će nakon Kongresa, SDP i dalje biti posvećena vrijednostima građanske, multietničke i evroatlantske Crne Gore, koje su nas učinile jedinim političkim subjektom koji je u prethodnih četvrt vijeka na pravoj strani istorije", naglasio je Popadić.

Bonus video: