Medojević: Pitanje je vremena kada će Albanci ispostaviti zahtjeve

"Premijer Albanije dolazi u Ulcinj kao da je u Albaniji. Nema protokola kao kada dolaze strani državnici. Ovo su neke najave. Opasne"
55 pregleda 103 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.04.2015. 16:04h

Član predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević ocijenio je da je albansko pitanje u Crnoj Gori otvoreno, i da je pitanje vremena kada će Albanci ispostaviti zahtjeve.

On je na svom Twitter nalogu napisao da je Balkan je bure baruta, navodeći da je sa korumpiranim i ucjenjenim vladama lako izrežirati sukobe.

"Nemam nikakve dileme da je albansko pitanje u Crnoj Gori otvoreno i da je pitanje vremena kada će ispostaviti političke zahtjeve za pokrajinom u Crnoj Gori", napisao je Medojević.

Komentarišući posjetu albanskog premijera Edija Rame i kosovskog šefa diplomatije Hašima Tačija Ulcinju, Medojević je napisao da se radi o opasnim najavama.

"Premijer Albanije dolazi u Ulcinj kao da je u Albaniji. Nema protokola kao kada dolaze strani državnici. Ovo su neke najave. Opasne".

Na komentar jednog od posjetilaca da "ćemo piti kafu u Skadru", Medojević je odgovorio da je Skadar Albanija, a Ulcinj Crna Gora "i neka tako ostane".

Bonus video: