URA formirala inicijalni odbor u Ulcinju

"Formiranjem Inicijalnog odbora URA u Ulcinju učinjen je prvi korak ka osnivanju opštinskog odbora URA u Ulcinju"
12 komentar(a)
Omer Barjaktari, Foto: URA
Omer Barjaktari, Foto: URA
Ažurirano: 02.04.2015. 16:15h

Građanski pokret Ujedinjena reformska akcija (URA) formirao je Inicijalni odbor u Ulcinju, na čijem čelu je Omer Barjaktari.

"Formiranjem Inicijalnog odbora URA u Ulcinju učinjen je prvi korak ka osnivanju opštinskog odbora URA u Ulcinju, čime bi bila zaokružena infrastruktura u ovom gradu. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da će ulcinjski odbor biti sačinjen od veoma kvalitetnih ljudi, predstavljaće spoj mladosti i iskustva i biće spreman da da odgovore i rješenja na sva sadašnja i buduća iskušenja u našoj opštini", saopštio je Barjaktari.

"Naš partner je svaki građanin Ulcinja jer sadašnja situacija u gradu zahtijeva od nas da budemo složni i da samo zajednički možemo i moramo da se borimo za bolju budućnost. Zato ćemo biti otvoreni za svakog pojedinca, kao i za bilu koju inicijativu koja ima za cilj afirmaciju društva. Naša misija jeste i biće da kao nova generacija političara imamo drugačiji odnos i pristup prema građanima njihovim problemima, kao i prema ukupnom razvoju opštine", rekao je Barjaktari.

Bonus video: