DF: Konkretne odluke protiv prljave kampanje režima

„I jednoglasno usvojene sledeće odluke – konstatovano je da je Strahinja Bulajić, na predlog NOVE, izabran za člana predsjedništva DF, klubu Poslanika DF je predloženo da šef Kluba poslanika bude Milutin Đukanović“, kaže se u saopštenju
10 komentar(a)
Demokratski front tribina Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Demokratski front tribina Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.04.2015. 12:27h

Demokratski front (DF) će preduzeti konkretne odluke i mjere da bi se, kako je saopšteno nakon sjednice Predsjedništva, odbranili od prljave kampanje koju protiv tog saveza vodi režim preko svojih službi, medija i centara moći.

Na današnjoj sjednici Predsjedništva DF-a razmatrana je aktuelna politička situacija u Crnoj Gori.

„I jednoglasno usvojene sledeće odluke – konstatovano je da je Strahinja Bulajić, na predlog NOVE, izabran za člana predsjedništva DF, klubu Poslanika DF je predloženo da šef Kluba poslanika bude Milutin Đukanović“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, zaduženi su članovi Predsjedništva da u najkraćem roku pripreme i realizuju konkretan plan terenske kampanje u skladu sa ranije donesenom odlukom Predsjedništva.

„Predsjedništvo DF je analiziralo sihronizovanu prljavu kampanju koju protiv DF kao stožera okupljanja antirežimskih snaga, vodi režim preko svojih službi, medija i centara moći i donijeli određene konkretne odluke i mjere odbrane DF“, kaže se u saopštenju DF-a.

Bonus video: