Jasavić: Bošnjaci ne dozvoljavajte da vas DPS i SDP varaju

"Postali smo sirotinja, a to nikad nismo bili, a oni koje ste glasali postali su enormno bogati, a da bogati nikad bili nisu. Naše bogatstvo se izgleda nalazi na tajnim računima švajcarskih banaka, funkcionera ove vlasti", rekla je Jasavić
80 pregleda 15 komentar(a)
Pozitivna Rožaje, Foto: Aida Skorupan
Pozitivna Rožaje, Foto: Aida Skorupan
Ažurirano: 23.03.2015. 17:24h

"Bošnjački narod su ranije varali DPS i SDP i on ne smije pristati na bilo koju novu vrstu prevare koja je oličena u nekim novim partijama. Njima vaši glasovi trebaju da bi uvećali svoje bogatstvo a ne da bi stali u zaštitu vaših prava“, rekla je potpredsjednica Pozitivne Crne Gore Azra Jasavić na proširenoj sjednici rožajskog odbora te stranke.

Osvrćući se na dešavanja u opoziciji ona je istakla da se radi o perfidno osmišljenoj igri pojedinaca, koji žele da ponovo prevare građane.

"To su oni koji su otišli da služe milionima drugova ljudi na vlasti, bivših i sadašnjih. Nemojte dozvoliti da vas prevare, jer vi ste njima jeftini kurbani. Borite se za sebe, za svoju djecu, za svoj grad, a ne za uvećavanje bogatstva starih-novih političara i njihovih pokrovitelja", kazala je Jasavić.

Ona je naglasila da je došlo vrijeme da se pošteno podijeli društveno bogatstvo i poručila da je Pozitivna Crna Gora jedini garant da do takve podjele može doći.

"Postali smo sirotinja, a to nikad nismo bili, a oni koje ste glasali postali su enormno bogati, a da bogati nikad bili nisu. Naše bogatstvo se izgleda nalazi na tajnim računima švajcarskih banaka, funkcionera ove vlasti", naglasila je Jasavić.

Pozitivna Crna Gora će, istakla je ona, činiti sve da se zaustavi iseljavanje iz Rožaja i stvore poštene institucije sistema, koje će omogućiti dolazak ozbiljnih investitora i nova radna mjesta. Rožaje će se, kako je dodala, razvijati u skladu sa svojim potencijalima, otvoriti granice ka susjedimai omogućiti dijaspori da nesmetano ulaže kapital u Crnu Goru.

Predsjednik rožajskog odbora Munever Balota je kazao da je Pozitivna izabrala Predsjedništo, formirala 11 mjesnih odbora, proširila OO, osnovala sekretarijat za rodnu ravnopravnost, čime se zaokružuje infrastruktura u gradu na Ibru, ali da je potrebno i dalje u kontinuitetu kako bi se Pozitivna što bolje pripremila za naredne parlamentarne izbore.

Član OO Cano Murić je govoreći o lošoj ekonomskoj situaciji, naglasio da je Rožajama potrebna vlast koja ima plan koji bi obuhvatio prije svega zapošljavanje mladih ljudi, sa čim se saglasio u svojoj diskusiji i potpredsjednik odbora Samir Murić.

Bonus video: