Milić: SNP naučila da joj nije prijatelj svako ko se osmjehuje

Motiv obilježavanja godišnjice SNP-a bio je “tvrd je orah voćka čudnovata”, orah je bio prikazan na zidu, a gosti proslave na svojim stolovima dobili su zdjele pune oraha
69 pregleda 74 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2015. 17:55h

Socijalistička narodna partija (SNP) je naučila da joj nije prijatelj svako ko se osmjehuje i tapka po ramenu, poručio je lider te partije Srđan Milić na obilježavanju 17 godišnjici SNP-a.

On je rekao da je njegova partije tokom 17 godina branila najveće tekovine društva u Crnoj Gori, istinu i pravdu.

“Svjestan sam težine krsta koji članovi i simpatizeri SNP-a nose nepokolebljivo dostojanstveno i hrabro ne mareći za prepreke. Neko će reći da je “donkihotovski” biti nesalomiv u Crnoj Gori, ja ću reći da je “SNPovski””, rekao je Milić.

On je dodao da su mnogi pokušali da unište SNP.

“Bilo ih je biće ih još, ali previše smo mi jaki. Tvrd smo mi orah da bi ga neko slomio. Ovaj naš orah svoje korijene duguje slobodi pravdi, jednakosti i solidarnosti. Jaka i nesalomiva SNP je u našim mislima i djelima. Tokom svih ovih godina naučili smo da nam nije prijatelj svako ko nam se osmjehuje i tapka po ramenu”, rekao je lider SNP-a.

Nekadašnji gradonačelnik Podgorice i guverner Narodne banke Jugoslavije, Radivoje Rašović poručio je da je bilo mnogo pokušaja da se uruši snaga partije.

“Ne smijemo zaboraviti one koji su boreći se za ideju naše partije podnijeli velike žrtve. Zato je SNP neuništiv, a bilo je pokušaja da se uruši snaga partije i nije se uspjelo. Pokazali smo da je SNP jača od bilo kojeg pojedinca jer je ideja koja nas povezuje jača od bilo kojeg ličnog cilja i ambicije”, rekao je Rašović.

Motiv obilježavanja godišnjice SNP-a bio je “tvrd je orah voćka čudnovata”, orah je bio prikazan na zidu, a gosti proslave na svojim stolovima dobili su zdjele pune oraha.

Galerija

Bonus video: