Miljanić se priključuje Demosu

Miljanić je objasnio da je DF-u bio zbog činjenice što je sa Lekićem imao istovjetne vrijednosti i principe o strateškim pitanjima vezanim za budućnost Crne Gore
73 pregleda 15 komentar(a)
Dritan Abazović, Zoran Miljanić, Snežana Jonica, Foto: Luka Zeković
Dritan Abazović, Zoran Miljanić, Snežana Jonica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.03.2015. 11:26h

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Zoran Miljanić saopštio je da će se priključiti Demosu, kao političkom faktoru koji, kako je ocijenio, u značajnoj mjeri može doprinijeti objedinjavanju opozicije, a u cilju neophodnih, korjenitih reformi u Crnoj Gori i promjene aktuelne vlasti.

Bivši lider DF-a Miodrag Lekić osnovao je politički subjekat Demos, koji će se, kako je objasnio, zalagati za pravnu, ekonomsku i demokratsku reformu Crne Gore i težiti objedinjavanju opozicije.

Miljanić je, u saopštenju dostavljenom agenciji Mina, objasnio da je DF-u bio zbog činjenice što je sa Lekićem imao istovjetne vrijednosti i principe o strateškim pitanjima vezanim za budućnost Crne Gore.

"Kolege iz DF-a vidim kao najbliže saveznike u daljoj borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, za vladavinu prava i stvaranju pravednijeg i boljeg društva, kao i drugim principima na kojima počivaju razvijene evropske demokratije", rekao je Miljanić.

Bonus video: