Đukanović: Ne bih se bavio Marovićevim računima

Na pitanje da li on ima račune u inostranstvu, Đukanović je odgovorio da nema
66 pregleda 48 komentar(a)
Milo Đukanović, Svetozar Marović, Foto: Vesko Belojević
Milo Đukanović, Svetozar Marović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 16.03.2015. 16:17h

Premijer Milo Đukanović kazao je da ne vidi prostor da komentariše da li je potpredsjednik DPS- a Svetozar Marović imao tajne račune u inostranstvu, te da su se nadležni državni organi oglasili tim povodom.

“Ne bih se bavio pitanjem finansijskog statusa bilo koga uključujući svoje prijatelje i saradnike. Marović je na to pitanje odgovorio, a razumio sam i da su određeni državni organi oglasili oko ispitivanja tačnosti te informacije. Treba prepustiti svakome da radi svoj posao”, kazao je danas novinarima Đukanović nakon potpisivanja novog finansijskog sporazuma između Evropske investicione banke i Investiciono- razvojnog fonda.

Na pitanje da li on ima račune u inostranstvu, Đukanović je odgovorio da nema.

Premijer nije želio da saopšti ko će biti novi ministar rada, kao i i da potvrdi nezvanične informacije o novim ministrima pravde, kulture i zdravlja.

“Ozbiljno radim na pripremi tog kadrovskog rešenja ( ministar rada) i očekujem da cu do sjutra imati predlog, a u srijedu zanimljivu raspravu u Skupštini o mom predlogu za popunu Vlade. U obavezi sam da ta imena najprije saopštim parlamentu”, kazao je premijer.

Bonus video: