SNP Bijelo Polje: Životni problemi građana su prioritet

75 pregleda 2 komentar(a)
SNP logo, Foto: Printscreen
SNP logo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 06.03.2015. 16:16h

Opštinski odbor SNP u Bijelom Polju je zaključio da su toj partiji u ovom trenutku životni problemi građana Crne Gore prioritet, te da se Socijalistička narodna partija mora konačno okrenuti sebi.

"Kako bi na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima ostvarila još bolji rezultat i postala politički faktor bez koga se neće moći formirati buduća vlast", navodi se u saopštenju OO SNP Bijelo Polje, čijoj je redovnoj sjednici prisustvovalo rukovodstvo Partije na čelu sa Srđanom Milićem.

Razmatrana je i aktuelna politička situacija u svijetlu različitih inicijativa oko formiranja prelazne vlade, mogućeg bojkota, kao i eventualnih protesta.

"Članovi opštinskog odbora su osudili ponašanje sada već bivših članova SNP-a i pozvali ih da u duhu programa, statuta i moralnih normi naše partije vrate mandate listi sa koje su izabrani. Jedinstven zaključak svih članova je da u vremenu medijske hajke protiv naše partije, jedina mogućnost objektivnog informisanja našeg članstva je direktna komunikacija sa njima te je u tom pravcu naglašeno intenziviranje održavanja raznih vrsta sastanaka sa našim biračima, kako bi imali objektivnu sliku ukupnih političkih dešavanja u Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: