SNP Tuzi: Bivše kolege pruženu šansu iskoristile zarad lične dobiti

Po njihovim riječima konstatovano je da poslednja dešavanja u SNP, nisu posledica neslaganja sa politikom partijskog vrha i ukupnim političkim opredeljenjima stranke, nego prije svega, posljedica ličnih interesa i neostvarenih ambicija pojedinaca
52 pregleda 6 komentar(a)
SNP Tuzi, Foto: SNP
SNP Tuzi, Foto: SNP
Ažurirano: 03.03.2015. 12:34h

Ostajemo vjerni programskom opredjeljenju i politici rukovodstva stranke, saopštili su članovi Gradskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Tuzi.

"Osim članova i simpatizera Partije sa ovih prostora, sjednici održanoj u nedjelju prisustvovali su predsjednik SNP Srđan Milić i visoki funkcioneri odbora SNP Glavnog grada. Na sjednici su ponovljeni stavovi Gradskog odbora SNP Tuzi o neophodnosti nastavka rada na realizaciji programskih načela stranke uz punu podršku rukovodstvu u vođenju stranke na demokratizaciji crnogorskog društva i izgradnji boljeg sjutra za sve građane u Crnoj Gori", ističe se u saopštenju.

Po njihovim riječima konstatovano je da poslednja dešavanja u SNP, nisu posledica neslaganja sa politikom partijskog vrha i ukupnim političkim opredeljenjima stranke, nego prije svega, posljedica ličnih interesa i neostvarenih ambicija pojedinaca, a koji su imali i najviše koristi od SNP.

"SNP, kao građanska i demokratska stranka, pružila je šansu svima da rade i djeluju na političkoj sceni Crne Gore, vjerujući da će se iskreno zalagati za afirmaciju onih vrijednosti kojima je SNP ostala vjerna svih ovih godina. Sada već bivše kolege, pruženu šansu su iskoristile zarad lične dobiti i afirmacije", zakljčuje se u saopštenju.

Bonus video: