Grlić napustio SNP: "Milić iznio niz neistina o Bečiću"

"Vrijeme je da se na opozicionoj političkoj sceni Crne Gore prestane sa izmišljanjem afera, intriga, raznih namještaljki i zakulisnih radnji
21 komentar(a)
Senad Grlić
Senad Grlić
Ažurirano: 03.03.2015. 12:13h

Senad Grlić, član Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Bar podnio je ostavku na članstvo u ovom odboru i napustio partiju.

"Iako sam i u prethodnom periodu bio razočaran u način organizovanja i djelovanja SNP, posebno u postiizbornom, pretkongresnom i postkongresnom periodu, posljednja dešavanja na sjednici Opštinskog odbora SNP Bar su me dodatno i u potpunosti razočarala i kao čovjeka i kao člana partije, te i presudno uticala da donesem, ovu, za mene, zaista tesku odluku. Sjednica Opštinskog odbora, kojoj je prisustvovao predsjednik SNP Srđan Milić ličila je na sve osim na operativni organ, koji je trebao biti u funkciji snaženja i oporavka SNP nakon ove, sada već evidentne i duboke političke krize, u kojoj se partija našla nakon Sedmog kongresa", kazao je Grlić.

On je dodao da umjesto da se ovaj organ bavio predlozima mjera i aktivnosti koje treba realizovati u narednom periodu na teritoriji Opštinske organizacije Bar, Srđan Milić je iznio niz neistina kako o Aleksi Bečiću, tako i o svima onima koji su ga podržali, insistirajući na takvim detaljima, koje ne priliče predsjedniku partije.

"Vrijeme je da se na opozicionoj političkoj sceni Crne Gore prestane sa izmišljanjem afera, intriga, raznih namještaljki i zakulisnih radnji, te da se krene u istinsko ozdravljenje Crne Gore i oporavak njene privrede, kako bi svima nama bilo bolje i kako bi svaki građan imao jednake šanse za uspjeh. Zato sam odlučio da podržim koncepciju koju predvodi mladi Aleksa Bečić, jer je on garant iskrenog, poštenog, modernog i nadasve stručnog djelovanja ka stvaranju pravedne, socijalno sigurne, odgovorne i bogate države Crne Gore", zaključio je Grlić.

Bonus video: