DPS Kotor: Nema podjela u partiji

Kašćelan je rekao da su na sjednici Izvršnog odbora razmatrana pitanja unutarpartijskog rada i pripremama za stranačke izbore i kongres
203 pregleda 5 komentar(a)
Borislav Boro Kašćelan, Foto: Screenshot(YouTube)
Borislav Boro Kašćelan, Foto: Screenshot(YouTube)
Ažurirano: 01.03.2015. 17:32h

Predsjednik kotorskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Borislav Kašćelen negirao je medijske navode o podjelama u partiji, navodeći da se na sjednici Izvršnog odbora nije razgovaralo o nikkavoj ostavci, niti se o tome zauzimao stav.

Pojedini mediji su objavili da poslanica DPS-a i bivša predsjednica Opštine Marija Ćatović najavila da više neće učestvovati u radu Izvršnog odbora, zbog, kako se navodi, sukoba sa dijelom članova tog tijela.

Kašćelan je rekao da su na sjednici Izvršnog odbora razmatrana pitanja unutarpartijskog rada i pripremama za stranačke izbore i kongres.

"Na sjednici smo pokazali jedinstvo i političku širinu i snagu da sva pitanja možemo otvorioti i u demokratskoj formi raspraviti, a da kritika i razlike ne mogu ugroziti istinu i poštovanje", kazao je Kašćelan agenciji MINA.

Prema njegovim riječima, na sjednici se nije razgovaralo o nikakvoj ostavci, niti se zuzimao bilo koji stav.

"Pojedini mediji tendeciozno plasiraju neistinite tvrdnje o podjelama u partiji pozivajući se, navodno da su to prenijeli pojedini članovi Izvršnog odbora, u šta mi ne vjerujmo", kazao je Kašćelan.

Bonus video: