Izabrano Predsjedništvo cetinjskog odbora Pozitivne

Iz Opštinskog odbora je saopšteno da će Pozitivna Crna Gora kroz rad i djelovanje odbora i predstavnika stranke u lokalnom parlamentu uticati na to da izvršna vlast bude “motor razvoja grada kako bi zadovoljila potrebe i interese građana, a ne partijskih pojedinaca”
61 pregleda 17 komentar(a)
Mihailo Babović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Mihailo Babović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 25.02.2015. 13:35h

Mihailo Babović i Božidar Martinović izabrani su za potpredsjednike OO Pozitivne Crne Gore na Cetinju, dok su za članove izabrani Marija Martinović, Slobodanka Ražnatović i Miloš Krivokapić.

Oni su izabrani na predlog Pera Borozana, predsjednika OO Pozitivne.

Iz Opštinskog odbora je saopšteno da će Pozitivna Crna Gora kroz rad i djelovanje odbora i predstavnika stranke u lokalnom parlamentu uticati na to da izvršna vlast bude “motor razvoja grada kako bi zadovoljila potrebe i interese građana, a ne partijskih pojedinaca”.

“Prijestonici moramo vratiti njen raniji ugled i evropski sjaj. Stoga ćemo se kao odgovorna stranka snažno zalagati da iskoristimo otvorenu šansu za evroatlanske integracije, čime ćemo omogućiti Cetinju brži ekonomski rast i razvoj, a svim građanima obezbjediti dostojan život i evropski standard”, navodi se u saopštenju Pozitivne.

Bonus video: