Ekspertski tim NATO naredne sedmice u Crnoj Gori

"Sprovodimo reforme u četiri oblasti. Oni će da sagledaju šta je do sada urađeno, razgovaraće sa predstavnicima različitih institucija u Crnoj Gori i to će poslužiti kao osnova za njihovu analizu. Očekivanja su pozitivna", rekao je Garčevi
13 komentar(a)
Crna Gora, NATO
Crna Gora, NATO
Ažurirano: 25.02.2015. 10:59h

Ekspertski tim NATO, čiji je zadatak da ocijeni napredak Crne Gore na putu ka Alijansi i napravi izvještaj koji će biti predstavljen članicama, boraviće naredne sedmice u Podgorici, najavio je nacionalni koordinator za NATO, Vesko Garčević.

On je podsjetio da Eksperski tim svake godine na sredini godišnjeg ciklusa koji se sprovodi u okviru MAP-a dolazi u Crnu Goru, navodeći da će ova posjeta biti specifičnija jer se dešava u okviru intenziviranog i fokusiranog razgovora.

"Sprovodimo reforme u četiri oblasti. Oni će da sagledaju šta je do sada urađeno, razgovaraće sa predstavnicima različitih institucija u Crnoj Gori i to će poslužiti kao osnova za njihovu analizu. Očekivanja su pozitivna", rekao je Garčević novinarima na seminara Integracija Crne Gore u NATO.

Crna Gora očekuje da će ove godine dobiti poziv za članstvo u NATO.

Bonus video: