Bošnjak: Zahvaljujući SDP, Mugoša neće ići u Spuž nego u Sloveniju

5 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Luka Zeković
Branka Bošnjak, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.02.2015. 17:38h

Branka Bošnjak, poslanica Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore kazala je da čestita građanima Crne Gore novog ambasadora Miomira Mugošu.

"Poštovani građani, čestitam vam novoizabranog ambasadora dr Miomira Mugošu. U njegov CV je stalo dosta toga, ali cini mi se da je mnogo vise stavki bilo u optuzbama koje su njegovi "ljuti" nazovi protivnici sasipali gotovo svakodnevno", istakla je Bošnjak..

Ona je dodala da zahvaljujući "principima" SDP i najavama da će otvoriti istrage o Mugošnim mutnim poslovima te da je to razlog sklapanja kako ističe prevarantske i izdajničke koalicije u Glavnom gradu sada bar jedno jasno.

"A to je da Mugoša neće ići u Spuž zahvaljujući SDP, već u Sloveniju, na nagradno odsustvo. Zahvaljujem se "principijelnoj" uzdržanosti kolegama iz Pozitivne i SNP. Nije im bilo lako, ali zasigurno ne kao pripadnicima SDP koji jedno govore a sasvim deseto urade. U svakom slučaju, bar je sada sasvim jasno da je tzv. opoziciona retorika prazna priča kod dotičnih i da bi bilo elementarno pristojno prije svakih izbora da jasno i glasno kažu, odmah na početku, da sigurno neće uraditi ništa od onoga što obećavaju jer im se jednostavno ne isplati", rekla je Bošnjak.

Bonus video: