Krivokapić: Crna Gora treba biti posljednji dio slagalice na mapi NATO zaštite

Krivokapić se zahvalio Uehari na razumijevanju i podršci koju SAD daju Crnoj Gori na putu integracija i poželio joj uspješan mandat, saopšteno je iz Krivokapićevog kabineta
14 komentar(a)
Margaret Uehara, Ranko Krivokapić, Foto: Skupština Crne Gore
Margaret Uehara, Ranko Krivokapić, Foto: Skupština Crne Gore
Ažurirano: 23.02.2015. 17:05h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić istakao je da su za Crnu Goru Sjedinjene Američke Države (SAD) važan politički partner, što potvrđuju sadržajni i snažni odnosi dvije države.

"Ovo je godina u kojoj na Mediteranu Crna Gora treba biti posljednji dio slagalice na mapi NATO zaštite obale od Portugala do Istanbula. Naša obaveza je jasna - vladavina prava – kao noseći stub države", poručio je Krivokapić u razgovoru sa ambasadorkom SAD u Crnoj Gori Margaret Ueharom.

Krivokapić se zahvalio Uehari na razumijevanju i podršci koju SAD daju Crnoj Gori na putu integracija i poželio joj uspješan mandat, saopšteno je iz Krivokapićevog kabineta.

"Uehara je iskazala zadovoljstvo što je došla u Crnu Goru, posebno u integraciono važnoj godini po pitanju NATO, te se zahvalila na crnogorskom gostoprimstvu. Ona je poručila da će u svom mandatu dati novu energiju u daljem razvoju odnosa dvije države", zaklučuje se u saopštenju.

Bonus video: