Marić: Glavnom gradu potrebna odgovorna vlast

Pozitvna je danas izabarala Milenu Pavićević, Srđu Popovića, Zagorku Pavićević, Miru Asanović, Jovana Božovića i Jelenu Radenović u Predsjedništvo Gradskog odbora Glavnog grada
5 komentar(a)
Radovan Marić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Radovan Marić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 22.02.2015. 14:57h

Glavnom gradu potrebna je odgovorna vlast, koja će raditi isključivo u interesu građana, za razliku od onih koji godinama stvaraju nestručni, neprofesionalni i neodgovorni kadar, saopštio je predsjednik podgoričkog odbora Pozitivne, Radovan Marić.

Pozitvna je danas izabarala Milenu Pavićević, Srđu Popovića, Zagorku Pavićević, Miru Asanović, Jovana Božovića i Jelenu Radenović u Predsjedništvo Gradskog odbora Glavnog grada.

Marić je kazao da su Podgorici, kao i Crnoj Gori, potrebne korjenite promjene, jer sistemski loše stanje u kojem se više od dvije decenije nalazi Glavni grad jedino odgovara aktuelnoj vlasti.

"Pozitivna Crna Gora će se kroz rad Odbora i odbornika u loklanom parlamentu fokusirati na lokalne probleme i zalagati za modernu, transparentnu i efikasnu lokalnu upravu, koja kao takva jedino može odgovoriti potrebama grada i građana", naglasio je Marić

Bonus video: