Zoronjić: Stijepović da objasni porijeklo novca

Zar partija koja ima afera tri puta na funkcionera, misli da joj iko više vjeruje, pita Zoronjić
2614 pregleda 1 komentar(a)
Suada Zoronjić, Foto: URA Bijelo Polje
Suada Zoronjić, Foto: URA Bijelo Polje

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA Suada Zoronjić reagovala je danas na saopštenje DPS-a u kojem ova partija navodi da je slučaj sa Slavoljubom Stijepovićem montiran i izmišljen, ali i osvrnula se na sam iskaz Stijepovića.

Zoronjić u ime Opštinskog odbora URA Bijelo Polje, kaže da oba saopštenja vrijeđaju inteligenciju građana i rezultat su pomršenih konaca partije koja za sobom ima afera “tri puta na jednog funkcionera”.

“Stijepović bi trebao da objasni javnosti porijeklo novca koje je uzeo od Kneževića i zašto nije zatražio usluge banke za konverziju, trebao bi da objasni zašto tih para nema evidentiranih u godišnjem finansijskom izvještaju njegove partije. Trebao bi da objasni zašto on i njegova partija krše zakone Crne Gore i zašto pokušavaju da materijalne dokaze “crno na bijelo” proglase montiranom kampanjom protiv njega i njegove partije. Zar zaista misli da u ovoj zemlji više ne žive ljudi koji su sposobni da shvate najjednostavnije stvari prikazane u videu”, Ističe Zoronjić.

Ona se osvrnula i na zvanično reagovanje DPS-a i naglasila da se radi o klasičnoj zamjeni teza, svojstvenoj partiji izgrađenoj na osnovama kriminogenih struktura čiji rad je trebalo već odavno zabraniti.

“Zar da se oni koji su srušili sve moralne postulate ovog društva i naroda pozivaju na njih? Zar da opet kažu da je ovo pokušaj destabilizacije Crne Gore? Koje? One koju su oni stvorili zahvaljujući kovertama, kriminalom, pljačkama, ucjenama i prevarama. Zar da se oni koji vuku za sobom stotine afera oslanjaju na jeftinu patetiku i pominju “drugove iz Zete”? Koje drugove? U kriminalnim krugovima u kojim bitišu nema prijatelja, a to će im na kraju doći i glave”, zaključuje Zoronjić.

Bonus video: