NTO: Sva skijališta i danas rade

0 komentar(a)
Ski centar Kolašin, Foto: Facebook/Ski centar Kolašin 1450
Ski centar Kolašin, Foto: Facebook/Ski centar Kolašin 1450
Ažurirano: 17.02.2015. 10:23h

Sva skijališta u Crnoj Gori danas su aktivna i spremna za skijaše.

Na skijalištu u Kolašinu je sunčano. Temperatura je od minus dva stepena u podnožju do minus tri stepena na vrhu staze, dok se očekuje da će dnevna temperatura danas dostići do deset stepeni.

"Putevi su prohodni, dok od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine, Ćupovi i šestosjed Vilina voda. Visina snijega u podnožju je 80 centimetara", navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Na Vučju je takođe sunčano. Temperatura iznosi jedan stepen.

Visina snijega u podnožju je oko 130 centimetara, dok je na vrhu staze oko 155 centimetara. Put je prohodan, rade rekreativna i ciciban staza, kao i staze za sankanje za najmlađe.

Na skijalištu Savin kuk je vedro i bez vjetra. Trenutna temperatura iznosi minus dva stepena.

Visina snijega u podnožju je 130 centimetara, a na vrhu staze 140 centimetara. Staze su sređene, liftovi i žičara su u funkciji, a put do skijališta je prohodan.

U ski centru Javorovača je sunčano. Temperatura je nula stepeni, dok je visina sniježnog pokrivača u podnožju oko jedan metar.

Na skijalištu Lokve staze su odlično pripremljene, trenutna temperatura iznosi od minus jedan stepen u podnožju do minus dva stepena na vrhu staze.

Visina sniježnog pokrivača u podnožju je 50 centimetra, a na vrhu oko jedan metar.

Bonus video: