Đukanović Mustafi: Kosovo potvrdilo privrženost stabilnosti i napretku regiona

„Uvjeren sam da će sadržajna i kvalitetna međudržavna saradnja, u periodu pred nama, dobiti nove sadržaje kroz čvršće povezivanje i zajedničko djelovanje, posebno u cilju valorizacije značajnih ekonomskih potencijala,“ navedeno je u čestitki Đukanovića
9 komentar(a)
Kosovo, Foto: Shutterstock
Kosovo, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.02.2015. 16:39h

Crnogorski premijer Milo Đukanović uputio kosovskom kolegi Isi Mustafi čestitku povodom praznika Republike Kosovo. „Uvjeren sam da će sadržajna i kvalitetna međudržavna saradnja, u periodu pred nama, dobiti nove sadržaje kroz čvršće povezivanje i zajedničko djelovanje, posebno u cilju valorizacije značajnih ekonomskih potencijala,“ navedeno je u čestitki Đukanovića. “Kosovo je konstruktivnom ulogom potvrdilo privrženost stabilnosti i napretku našeg regiona, što me učvršćuje u uvjerenju da će dinamična komunikacija u tim okvirima i u narednom periodu biti jedan od ključnih segmenata naših odnosa,” istakao je premijer.

Dodao je da je saradnja na putu evropskih i evroatlantskih integracija ostaje cilj i polje zajedničkog djelovanja, razmjene znanja i informacija.

Bonus video: