Gojković: Herceg Novi mi je prioritet

Uvjeren je da mu se kao nezavisnom poslaniku u Skupštini Crne Gore otvara veći prostor za političko djelovanje o nekim pitanjima koja “neopravdano nisu u fokusu crnogorske političke scene”
178 pregleda 10 komentar(a)
Obrad Gojković, Foto: Slavica Kosić
Obrad Gojković, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.02.2015. 14:34h

Obrad Gojković, poslanik i doskorašnji predsjednik OO SNP Herceg Novi, kazao je "Vijestima" da je iz medija saznao da je doskorašnji funkcioner Socijalističke narodne partije Aleksa Bečić najavio da će uskoro osnovati novu stranku .

“Formiranje nove stranke je složen proces u koji mora biti uključen širi krug ljudi, ako se želi uticaj i uspjeh promovisanja nove ideje u cijeloj Crnoj Gori”, kazao je Gojković ističući da nije dobio poziv da se priključi novoj partiji.

Gojković je potvrdio da će napustiti SNP, ali da će zadržati poslanički mandat. Uvjeren je da mu se kao nezavisnom poslaniku u Skupštini Crne Gore otvara veći prostor za političko djelovanje o nekim pitanjima koja “neopravdano nisu u fokusu crnogorske političke scene”.

”Prije svega mislim na poziciju Boke Kotorske kao jedinstvene regije, prije svega u ekonomskom smislu. Da bi se to postiglo potrebno je prilagoditi brojne zakone koje tretiraju privredu i institucije”, pojasnio je Gojković,

On je istakao i da će njegov budući politički angažman biti usmjeren na tome da Herceg Novi dobije vlast kakvu zaslužuje, jer se“ nova vlast (DPS i Izbor) u najvećem bokeljskom gradu ne snalazi i da je grad u većem problemu nego kada je na vlasti bila bila koalicija SNP, NOVA, PzP i NS.

Bonus video: