Vulević na čelu andrijevičkog SDP-a

Vulević je, nakon izbora na funkciju predsjednika, poručio da će uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi se u Andrijevici širio socijaldemokratski duh
101 pregleda 1 komentar(a)
SDP Andrijevica, Foto: SDP
SDP Andrijevica, Foto: SDP
Ažurirano: 07.02.2015. 15:01h

Radisav Vulević izabran je jednoglasno za novog predsjednika Opštinskog odbora (OO) Socjaldemokratske partije (SDP) u Andrijevici, saopšteno je iz te partije.

Na Izbornoj konvenciji OO SDP-a u Andrijevici, kako je saopšteno, izabrano je novo rukovodstvo i sastav tog partijskog tijela u prisustvu 41 delegata.

Novi potpredsjednik OO SDP je Bratislav Đukić, a politički sekretar Radule Dedović.

Članovi novoizabranog OO su Radisav Vulević, Bratislav Đukić, Radule Dedović, Marija Vesković, Marija Stojanović, Nikola Ćulafić, Dejan Vesković, Stefan Jelić, Milutin Ćulafić, Sajša Đukić, Živko Marsenić, Duško Stojanović i Martina Ćulafić.

Vulević je, nakon izbora na funkciju predsjednika, poručio da će uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi se u Andrijevici širio socijaldemokratski duh.

On je formirao radno predsjedništvo koje će čitniti Bratislav Đukić, Radule Dedović, Stefan Jelić, Duško Stojanović, Živko Marsenić i Dejan Vesković.

Glavni zadatak radnog predsjedništva u narednom periodu biće, kako se navodi u saopštenju, ostvarivanje intezivnije saradnje sa lokalnom samoupravom i koalicionim partnerom kao i rad na ostvarivanju ciljeva predviđenih Koalicionim sporazumom.

Generalni sekretar SDP-a, Borislav Banović, pozdravio je prisutne delegate i istakao da je u Andrijevici napravljen veliki pomak u pogledu članstva i širenja programskih ciljeva partije, a novom rukovodstvu čestitao i poželio uspjeh u daljem radu.

Menadžer OO SDP-a Luka Mitrović kazao je da je pred novim rukovodstvom veoma težak zadatak i da treba prije svega intezivno raditi na širenju programskih ciljeva partije.

Bonus video: