Razgovarali o integracijama Crne Gore i saradnji sa SAD

Postoji veliki prostor za unapređenje ekonomskih veza SAD i Crne Gore, kao i za dolazak američkih investitora, čime bi se dodatno unaprijedili dobri bilatelarni odnosi dvije zemlje, ali i ukupna regionalna saradnja, smatra Damjanović
1 komentar(a)
Aleksandar Damjanović, Foto: SNP
Aleksandar Damjanović, Foto: SNP
Ažurirano: 06.02.2015. 10:52h

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) u Skupštini Crne Gore Aleksandar Damjanović prilikom posjete Vašingtonu razgovarao je o evropskim i euroatlanskim integracijama Crne Gore sa sa Hojtom Brajanom Jiom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara za Evropu i Evroaziju.

Oni su razmijenili mišljenja i o poboljšanju regionalne saradnje zemalja Zapadnog Balkana i potrebi stvaranja optimalnog i pouzdanog ambijenta za neophodne investicije.

Postoji veliki prostor za unapređenje ekonomskih veza SAD i Crne Gore, kao i za dolazak američkih investitora, čime bi se dodatno unaprijedili dobri bilatelarni odnosi dvije zemlje, ali i ukupna regionalna saradnja, smatra Damjanović.

Damjanović je naglasio da je važno usmjeriti se ka ispunjenju svih obaveza koje su neophodne kako bi Crna Gora nastavila putem jačanja vladavine prava, efikasnog sprovođenje reformi i implementacije zakona u narednom periodu, navodi se u saopštenju SNP-a.

Bonus video: