Šćekić: Pripadam većini u SNP-u koja želi jedinstvo i napredak stranke

"Većina treba da se poštuje, ali ona mora da radi najbolje što može i ne smije da zloupotrebljava svoju poziciju u partiji. Svi treba da rade na njenom jačanju i jedinstvu, u interesu svih članova SNP-a i građana Crne Gore"
51 pregleda 24 komentar(a)
Dragoslav Šćekić, Foto: Tufik Softić
Dragoslav Šćekić, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 03.02.2015. 15:38h

Predsjednik Opštine Berane i predsjednik OO SNP Berane Dragoslav Šćekić, saopštio je da njegov ostanak u partiji nikada nije dovođen u pitanje.

"Niti sam tako nešto ikada nagovijestio. Pripadam većini u SNP-u koja želi jedinstvo i napredak stranke i nema potrebe da je napuštam. Može bilo ko da ode, ja ću ostati", navodi se u saopštenju Šćekića.

On je dodao da se unutar SNP-a, iznose različita mišljenja i sugestije usmjerene u pravcu unapređenja rada i jačanja partije.

"Ali ne da bi bilo ko sebe ili grupu stavio iznad opšteg interesa i programa SNP-a i naše borbe za promjene u Crnoj Gori. Odustanak bilo kojeg pojedinca doživljavam kao izraz slabosti, jer ako hoćemo nešto da mijenjamo moramo da se izborimo u okviru svojih foruma. Većina treba da se poštuje, ali ona mora da radi najbolje što može i ne smije da zloupotrebljava svoju poziciju u partiji. Svi treba da rade na njenom jačanju i jedinstvu, u interesu svih članova SNP-a i građana Crne Gore", zaključuje se u saopštenju Šćekića.

Bonus video: