Bošnjak: Maliciozan pokušak Koprivice da nas stavi u isti koš sa Stijepovićem

"Uništenje DF ne ide baš tako lako. I mnogo jači od vas su polomili zube jer slobodoljublje, istina i pravda su naše najjače oružje, a sa njima se nije lako boriti"
1819 pregleda 11 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Savo Prelević
Branka Bošnjak, Foto: Savo Prelević

Maliciozan pokušaj potpredsjednik Demokratske Crne Gore Moma Koprivice da nas stavi u isti koš sa Slavoljubom Stijepovićem i čuvenom "kovertom" samo govori o potpunom moralnom posrnuću ove partije, saopštila je poslanica Demokratskog fronta Branka Bošnjal

"Gospodine Koprivica, umjesto da ste kao opzicioni kolega smogli snage da iskažete žal što nijeste ozbiljno shvatili izjave lidera Demokratskog fronta koji su prije više od godinu dana ukazivali na ovaj Migov "koverat", vi nam pokušavate podmetnuti nekih, samo vama znanih, 200.000 eura, a čak ni ostrašćeni Katnić i njegov mjesecima upregnuti tim nije se usudio, u montiranoj optužnici protiv osam funkcionera DF-a, da im stavi na teret više od desetine ove sume koju vi pominjete. Ljudski je bilo solidarisati se sa mladim kolegama, koji ni krivi i ni dužni trpe teror i maltretiranje Specijalnog državnog tužioca, ucjenjujući ljude da lažno svjedoče instruira i montira lažne političke procese protiv DF-a. Vi umjesto ljudske reakcije, podmećete im nešto što se ni on takav nije usudio. To je sramno gospodine Koprivica i to najviše govori o vama. To ogoljuje istinu da je vaš izvorni ili sa strane nametnuti cilj, ne smjena režima, već uništenje DF-a. S obzirom da, za moj ukus prečesto, boravite na adresama raznih ambasada, uvijek sam u dilemi čijom glavom mislite. A uništenje DF ne ide baš tako lako. I mnogo jači od vas su polomili zube jer slobodoljublje, istina i pravda su naše najjače oružje, a sa njima se nije lako boriti", navela je Bošnjak.

Ona je dodala da "ni ponuđeni "bijeli papir" za zajedničko djelovanje opozicije Demokratama nije odgovarao.

"Iako znate da bez jedinstva opozcije nema demontaže ovog trulog i iznutra uzdrmanog režima, ali monstruoznog i spremnog na sve da bi opstao. Ali vi nemate petlju da se uhvatite u koštac, "čelo u čelo", sa njima. Niste čak imali kuraži ni da zajedički potpišemo krivičnu prijavu protiv aktera "koverte"“. Nećete vi da se zamjerite Katniću, on je vaš fan".

Bošnjak je poručila Demokratama da "svjesno" bježe od bunta i protesta.

"A znate da je to jedini način da se ovaj režim pritjera uza zid. Jedino svi zajedno u istom stroju, bez obzira na razlike, smo snaga, i samo takvi, jedinstveni, možemo skrenuti pažnju međunarodne zajednice i nametnuti se kao ozbiljna alternativa. Ali vi, zaslijepljeni svojom samobitnošću, ne vidite dalje od svojih malih, jadnih uskopartijskih interesa. Od vašeg nekadašnjeg slogana ostala je samo mladost koja brzo prolazi, a od mudrosti i hrabrosti nema ni traga", navodi se između ostalog u saopštenju Bošnjak.

Bonus video: