Gojković: Revizija rada dosadašnje opštinske vlasti

6 komentar(a)
Nikola Nikša Gojković, Foto: Slavica Kosić
Nikola Nikša Gojković, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 16.01.2015. 16:30h

Nikola Nikša Gojković koji je sinoć prihvatio kandidaturu za predsjednika Opštine Herceg Novi, kazao je da će, ukoliko postane prvi čovjek grada, jedan od prvih koraka biti preispitivanje odluka doskorašnje vlasti, kako bi se utvrdilo da li postoji njihova odgovornost za krizu u kojoj se Herceg Novi nalazi.

"Izbor optužuju da je izdao birače, da smo se prodali", kazao je Gojković. konstatujući da zna iz kojih kuhinja dolaze te optužbe.

"Pitam one koji šalju ta saopštenja jesu li oni izdali narod? Čije su pare trošili i ostavljaju sad ovolike duboize nama u nasljeđe? Učinićemo sve da sve izađe na vidjelo, da ništa ne ostane pod tepihom, da svi građani znaju zašto je i kako Novi u ovakvom stanju. I da saznaju zašto je ovakav ogroman administrativni aparat u Opštini i javnim preduzećima. To će biti jedan od prvih zadataka i naš odgovor svima koji nas prozivaju", poručio je Gojković.

On smatra da dvije godine na čelu Opštine nisu dovoljne da se urade neke kapitalne stvari, ali i da je krajnje vrijeme da se Herceg Novi pokrene.

Bonus video: