Gojković će biti prvi čovjek Herceg Novog

“Prihvatio sam predlog da budem kandidat "Izbora" za predsjednika opštine Herceg Novi, rekao je Gojković nakon večerašnjeg sastanka Predsjedništva "Izbora"
76 pregleda 27 komentar(a)
Nikola Nikša Gojković, Foto: Slavica Kosić
Nikola Nikša Gojković, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 15.01.2015. 20:45h

Nikola Nikša Gojković odbornik Udruženja građana Izbor prihvatio je ponudu da bude predsjednik Opštine Herceg Novi.

Gojković je ranije kazao da da je to rješenje iznuđeno, i da će nakon razgovora sa “ljudima koji su mu bitni u privatnom i duhovnom saopštiti definitivnu odluku”.

“Prihvatio sam predlog da budem kandidat "Izbora" za predsjednika opštine Herceg Novi, rekao je Gojković nakon večerađnjeg sastanka Predsjedništva "Izbora".

“Da bih donio konačnu odluku bilo je potrebno da sagledam svoje privatne i poslovne obaveze, da procejnim da li ću u punoj mjeri moći da odgovorim zahtjevima ove odgovorne funkcije, a nakon što sam porazgovarao sa prijateljima, privatno i duhovno, odlučio sam da prihvatim kandidaturu.

Obećavam da ću raditi najbolje što mogu kao predsjednik svih građana, u njihovom i u interesu našeg grada, rekao je Gojković.

Izbor i DPS su dogovorili da će prve dvije godine predsjednik Opštine biti iz redova Izbora, a mjesto predsjednika Skupštine pripašće DPS-u.

Nakon toga gradonačelnik će biti iz redova DPS, a predsjednik lokalnog parlamenta iz Izbora.

Bonus video: