I Medojević protiv Tačijeve posjete

Medojevć je na svom Tviter nalogu napisao da je “posjeta komandanta OVK provokacija i dodao “koliko je Crnogoraca ubila OVK”
76 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 10.01.2015. 11:40h

Funkcioner DF Nebojša Medojević usprotivio se posjeti kosovskog potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Hašima Tačija Crnoj Gori navodeći da je njegova posjeta “provokacija Srba u Crnoj Gori”.

Medojevć je na svom Tviter nalogu napisao da je “posjeta komandanta OVK provokacija i dodao “koliko je Crnogoraca ubila OVK”.

On je dodao da “lažne” opozicione partije neće osuditi Tačijev dolazak u Crnu Goru. Savez udruženja raseljenih u Crnoj Gori, Udruženje Crnogoraca Metohije i Udruženje porodica kidnapovanih, nestalih i ubijenih na Kosovu "Božur" pozvali su svoje članstvo na protestni skup povodom dolaska Tačija u Podgoricu.

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Kosova 15. i 16. januara biće u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori, a u Podgoricu će stići 15. januara kao gost crnogorskog šefa diplomatije Igora Lukšića. Tači će se tokom boravka u Crnoj Gori sastati i sa predsjednikom Filipom Vujanovićem, premijerom Milom Đukanovićem i predsjednikom parlamenta Rankom Krivokapićem. Tači će posjetiti i Ulcinj, gdje će razgovarati sa predsjednikom Opštine Fatmirom Đekom.

Bonus video: