Đeljošaj: Ne postaje se poslanik preko medija

“AA će se oglasiti zvanično narednih dana, ne oko nečije privilegije, nego o političkom stavu partije"
1 komentar(a)
Nik Đeljošaj, Foto: Luka Zeković
Nik Đeljošaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.01.2015. 14:54h

Albanska alternativa (AA) uskoro će se izjasniti o pozivima na preraspodjelu skupštinskih mandata u okviru Albanske koalicije, najavio je danas poslanik AA, Nik Đeljošaj, navodeći da su do sada ispoštovali sve članove sporazuma.

Čelnik Demokratskog saveza (DS) Mehmet Bardhi ranije je kazao da Đelošaj koristi njegovo poslaničko mjesto, jer mu je krajnji rok za podnošenje ostavke, u skladu sa koalicionim sporazumom, bio 6. novembar prošle godine.

“AA će se oglasiti zvanično narednih dana, ne oko nečije privilegije, nego o političkom stavu partije”, saopštio je Đeljošaj, podsjećajući da je do sada ta partija na skoro svim izborima nastupala u koaliciji sa DS.

“AA je uvjek do kraja ispoštovao svaki član tih sporazuma. Povodom ovog pitanja više se neću oglašavati, htio sam uvažiti veliko interesovanje medija i saopštiti svoj stav”, rekao je Đeljošaj.

On je kazao da je sve što je imao saopštio koalicionim partnerima na sastancima. “Ne postaje se poslanik preko medija, praveći cirkus. Biti poslanik je političko predstavljanje građana, a ne hokej”.

Đeljošaj je ocijenio da predstavljanje naroda nije borba za nečije privilegije u kojima su godinama uživali, nego “konkretan rad za bolji život onih koje predstavljaš”.

“Malo priče i slikanja po medijama zarad ličnih interesa, a puno rada,truda i konkretna rješenja za svoj narod”, objasnio je Đeljošaj, poručujući da “hokejska pločica” nije kod AA, nego kod DS i Demokratske partije (DP).